Kopš 1958. gada, neatkārtojamā Sicīlijas chinotti garša.
Chinò Sanpellegrino radās 1958. gadā no slepenas receptes un tiek uzskatīts par īstu kultu starp Bibite Sanpellegrino. Ražots no Sicīlijas chinotti, kas iegūti kontrolētā ķēdē un novākti nogatavošanās sākumā, tas piedāvā labāko aromātisko profilu, lai jūsu pauzes būtu bagātas ar garšu.
Chinò Sanpellegrino ir skaidri brūnā krāsā, ar intensīvi ķieģeļsarkanām nokrāsām un dzirkstošumu, kas maigi glāsta aukslējas ar smalkām un noturīgām burbulēm.
Katrs Chinò Sanpellegrino malks aizved jūs ceļojumā uz Dienviditāliju ar savu unikālo un neatvairāmo garšu, izsmalcināto chinotti aromātu, kas apvienots ar apelsīnu ziedu pumpuru smaržu.
Chinò Sanpellegrino pārsteigs jūs ar katru garšu, pateicoties salduma un rūgtuma līdzsvaram: intensīvas konfekšu citrusaugļu notis un patīkams rūgts nobeigums, ko piešķir koksnes notis, kas paliek uz aukslējām.
Pasniedziet aukstu 6-8 ºC temperatūrā. Pievienojiet apelsīna šķēli, lai uzlabotu Chinotto garšu.
Bezalkoholisks dzēriens ar sodu.


Garofalo Radiatori 87 Pasta di Gragnano PGI 500 g
Gustus organiskā ekstra neapstrādāta olīveļļa - 500 ml
Falcone Cantucci pistāciju cepumi - 180 g
Garofalo Cannelloni - Pasta di Gragnano IGP 250 g



Atsauksmes
There are no reviews yet