Alce Nero speltas makaroni galvenokārt tiek gatavoti no vidējas vai Dicocco speltas, tā sauktas, jo parasti satur 2 graudus uz speltas. Sēja parasti notiek rudenī, bet aukstākos kalnu apgabalos to var atlikt līdz vēlam pavasarim.
Speltas raža tiek ievākta vēlāk nekā citi graudi, vasaras beigās, īpašu uzmanību pievēršot krūmu fāzei, lai izvairītos no graudu lūzuma. Spelta vispirms tiek lobīta un pēc tam transportēta uz Alce Nero partneri Molino De Vita. Zaļajā zonā, prom no graudu komunikācijas ceļiem, dzirnavas pārveido speltu par mannu, izmantojot modernās tehnoloģijas un lēna ātruma malšanas cilindrus, kas saglabā pēc iespējas vairāk graudu kvalitātes.
Visbeidzot, mannas putraimi tiek nogādāti uz Trentino, kur Alpu avota ūdens satiekas ar Felicetti makaronu ražotāju prasmēm, kā arī Alce Nero grupas biedriem, radot 100% itāļu bioloģiskos makaronus, ko garantē Alce Nero grupas biedri.

Garofalo Radiatori 87 Pasta di Gragnano PGI 500 g
Gustus organiskā ekstra neapstrādāta olīveļļa - 500 ml
Falcone Cantucci pistāciju cepumi - 180 g
Garofalo Cannelloni - Pasta di Gragnano IGP 250 g
Atsauksmes
There are no reviews yet