Baiocchi cepums satiekas ar gardo pistāciju krēmu. Pārsteidzoša jauna Baiocchi garša, kuras labestība ir pilnīgi vērta atklāšanai.
Kraukšķīga mandeļu miltu un lazdu riekstu kafijas krēma.
Biskvīti ar pistāciju krēmu – mulino bianco baiocchi biskvītu uzkoda ar pistāciju krēmu – 240g
240 g
15,42 € / kg
Original price was: 5,08 €.4,59 €Current price is: 4,59 €.
-10%Ir noliktavā
Sastāvdaļas
Biskvīts: kviešu milti, cukurs, augu eļļas (saulespuķu eļļa, kukurūzas eļļa, rapšu eļļa, sojas eļļa), svaigas olas, vājpiena pulveris, pasterizēts pilnpiens, pacēlājvielas (amonija karbonāts, barības karbonāts, monokālija tartrāts), sāls, kviešu ciete, aromatizētājs.
Pistāciju krēms: cukurs, augu eļļa un tauki (šī sviests, saulespuķu eļļa), pistācijas, vājpiena pulveris, kviešu ciete.
Var saturēt pēdas: citi rieksti, sinepes, sezams un soja.
Uzturvērtības informācija
| uz 100g | uz porciju | % no dienas devas | |
|---|---|---|---|
| Enerģētiskā vērtība | 2112 kJ / 505 kcal | 591 kJ / 141 kcal | 7% |
| Tauki | 25g | 7g | 10% |
| no tiem piesātinātie tauki | 4.6g | 1.3g | 6% |
| Ogļhidrāti | 59g | 17g | 6% |
| no tiem cukuri | 23g | 6.4g | 7% |
| Šķiedrvielas | 3.4g | 1g | 0% |
| Olbaltumvielas | 9g | 2.5g | 5% |
| Sāls | 0.7g | 0.2g | 3% |
Papildu informācija
| kaal (g) | 240 |
|---|
6 reviews for Biskvīti ar pistāciju krēmu – mulino bianco baiocchi biskvītu uzkoda ar pistāciju krēmu – 240g
| 5 star | 83% | |
| 4 star | 16% | |
| 3 star | 0% | |
| 2 star | 0% | |
| 1 star | 0% |

Garofalo Radiatori 87 Pasta di Gragnano PGI 500 g
Gustus organiskā ekstra neapstrādāta olīveļļa - 500 ml
Falcone Cantucci pistāciju cepumi - 180 g
Garofalo Cannelloni - Pasta di Gragnano IGP 250 g
Biruta Saar (verificēts lietotājs) –
Mariel (verificēts lietotājs) –
Lootsin, et pistaatsiakreem on isegi veel domineerivam, aga siiski head küpsised nagu sel brändil ikka.
Evelin (verificēts lietotājs) –
Väga head küpsised!
Heli (verificēts lietotājs) –
Helga (verificēts lietotājs) –
Maitsvad
Kaie Haukka (verificēts lietotājs) –
Kõigile pereliikmetele meeldis. Sai kohe otsa.