Tomāti tiek novākti jūlijā, augustā un septembrī un apstrādāti, lai saglabātu to garšu, aromātu un uzturvērtības īpašības. Pēc mazgāšanas un šķirošanas tomāti tiek mizoti, sagriezti kubiņos un nodoti nākamajam posmam: pēc tomātu pastas pievienošanas maisījums tiek uzkarsēts līdz augstai temperatūrai, iepildīts pudelēs un pasterizēts, lai nodrošinātu produkta saglabāšanu.
Alce Nero bioloģiskais tomātu biezenis tiek gatavots bez piedevām un pievienotā sāls.


Garofalo Radiatori 87 Pasta di Gragnano PGI 500 g
Gustus organiskā ekstra neapstrādāta olīveļļa - 500 ml
Falcone Cantucci pistāciju cepumi - 180 g
Garofalo Cannelloni - Pasta di Gragnano IGP 250 g

Celine R. (store manager) –