Izcelsme
Mēs izmantojam tikai Itālijā audzētus cietos kviešus, lai ražotu mūsu Gragnano pastu.
Audzēšana
Šie cietie kvieši tiek audzēti kopā ar pākšaugiem un krustziežu kultūrām, lai uzlabotu augsnes organisko vielu un palielinātu augsnes auglību.
Apstrāde
Makaronu izgatavošanas process ilgst 3 līdz 4 dienas. Tā lēnums ir noslēpums, kas nodrošina izturīgākus makaronus, kas labāk saglabā savu formu gatavošanas laikā. Mīklu apstrādā mašīnas, kas cenšas atdarināt roku darbu. Mīkla tiek veidota bronzas veidnēs, kas nosaka makaronu formu. Veidnes ir tikai no bronzas, jo šis materiāls padara makaronus porainākus un cietākus, kas ļauj tiem labāk absorbēt un noturēt mērces. Žāvēšana ir tehnoloģiski sarežģītākais ražošanas procesa posms. Tā notiek statiskās kamerās, kur mēs ievērojam tradicionālās metodes: makaroni tiek žāvēti zemās temperatūrās, zem 50°C, apmēram 50 stundas. Pēc žāvēšanas makaroni tiek stabilizēti istabas temperatūrā apmēram 12 stundas. Tie tiek iepakoti 24 stundu laikā pēc sagatavošanas.
100% Itālija
Iepakojums – Papīrs – C/PAP 81 Atkritumi šķirošanai, pārbaudiet vietējās iestādes norādījumus.
Lietošana
Gatavošanas instrukcijas 100 g makaroniem:
Gatavošanas laiks 13 minūtes.
Vāriet 12 minūtes un tad nogaršojiet, lai noteiktu pareizo gatavības pakāpi.
Zīmols:
ALCE NERO
Uzglabāšana:
Uzglabāt vēsā, sausā vietā.
Izcelsmes valsts:
100% Itālijas cieto kviešu | Kviešu audzēšanas valsts: Itālija | Malšanas valsts: Itālija


Garofalo Radiatori 87 Pasta di Gragnano PGI 500 g
Gustus organiskā ekstra neapstrādāta olīveļļa - 500 ml
Falcone Cantucci pistāciju cepumi - 180 g
Garofalo Cannelloni - Pasta di Gragnano IGP 250 g
Atsauksmes
There are no reviews yet