Alce Nero speltas makaroni galvenokārt tiek gatavoti no vidējās vai Dicocco speltas, tā sauktās, jo parasti satur 2 graudus uz speltas. Sēja parasti notiek rudenī, bet aukstākos kalnu apgabalos to var atlikt līdz vēlam pavasarim.
Speltas novākšana notiek vēlāk nekā citiem graudaugiem, vasaras beigās, īpašu uzmanību pievēršot krūmu fāzei, lai izvairītos no graudu lūšanas. Speltas vispirms tiek lobītas un pēc tam transportētas uz Alce Nero partneri Molino De Vita. Zaļajā zonā, prom no graudu komunikācijas ceļiem, dzirnavas pārvērš speltas manā, izmantojot modernas tehnoloģijas un lēnas dzirnavu cilindrus, kas saglabā pēc iespējas vairāk graudu kvalitātes.
Visbeidzot, mannas milti tiek nogādāti uz Trentino, kur Alpu avota ūdens satiekas ar Felicetti makaronu ražotāju prasmēm, kā arī Alce Nero grupas biedriem, radot 100% Itālijas bioloģiskos makaronus, ko garantē Alce Nero grupas biedri.


Garofalo Radiatori 87 Pasta di Gragnano PGI 500 g
Gustus organiskā ekstra neapstrādāta olīveļļa - 500 ml
Falcone Cantucci pistāciju cepumi - 180 g
Garofalo Cannelloni - Pasta di Gragnano IGP 250 g


Nele R. (verificēts lietotājs) –
Elen B. (verificēts lietotājs) –