Alce Nero Cappelli maigie spaghettoni ir izgatavoti no vēsturiskās Cappelli cieto kviešu šķirnes, kas datēta ar 1900. gadu sākumu. Šos kviešus selekcionēja Nazareno Strampelli eksperimentālajos laukos, ko ierosināja Markīzs no Cappelli. Cappelli kvieši tiek audzēti Itālijā, galvenokārt Fodžas un Bari provincēs. Milti tiek gatavoti no dabīgā avota ūdens no Alpu reģiona.
Cappelli maigie spaghettoni, kas izgatavoti no cietajiem kviešiem, ir lieliski piemēroti Vidusjūras iedvesmotiem uzkodu un tomātu bāzes ēdieniem.
Šīs pastas iepakojums ir izgatavots no papīra un nesatur plastmasu. Drukāšanai un aizzīmogošanai izmantotas tikai ūdens bāzes tintes un līmes, bez ķīmiskām sastāvdaļām. Iepakojums ir piemērots papīra savākšanai.


Garofalo Radiatori 87 Pasta di Gragnano PGI 500 g
Gustus organiskā ekstra neapstrādāta olīveļļa - 500 ml
Falcone Cantucci pistāciju cepumi - 180 g
Garofalo Cannelloni - Pasta di Gragnano IGP 250 g


Atsauksmes
There are no reviews yet