Šķirne
Vietējā Itālijas šķirne, izveidota 1946. gadā.
Lauksaimnieki
Skatiet identifikācijas karti iepakojuma apakšā.
Reģions
Skatiet identifikācijas karti iepakojuma apakšā.
Sēklas
Itāļu sēklas tiek sētas maijā.
Audzēšana
Bioloģiskais standarts. Starpkultūra: kvieši, kukurūza, soja, airene. Mēslošana ar organisko mēslojumu (starpkultūra ar vīķiem).
Augsnes uzturēšana
Virsmas apstrāde ar birstēm un aršanu. Augu ravēšana ar rokām, mehāniskiem līdzekļiem un viltus sēšanas tehnikām.
Apstrāde
Tikai nepieciešamības gadījumā un saskaņā ar bioloģisko standartu.
Raža
Vidēji 4 tonnas/hektārā.
Laistīšana
Laistīšana no avotiem un apūdeņošanas grāvja un Ticino upes.
Vākšana ar
oktobrī, izmantojot griešanas mašīnas. Griešana un aršana.
Pēc novākšanas un apstrādes
Pēc žāvēšanas karstā gaisā rīsi tiek nosūtīti apstrādei un uzglabāti īpašos silos. Tam seko mehāniskā tīrīšana, miziņas noņemšana ar veltņu malšanu, akmens malšana un optiskā šķirošana, vakuuma iepakošana.
Papildu informācija
Bioloģiskā rīsu audzēšana ir viena no visprasīgākajām un prasa daudz darba, bieži vien ar rokām, nezāļu dēļ. Starp nezālēm visbiežāk sastopamas krūmi; mēs tos kontrolējam, novācot ar rokām un ar grābekli, kā senos laikos.
Iepakojums
Papīrs (kaste)
Plastmasa (maiss)
Lietošana
Vārīšanas laiks: 14 – 16 minūtes
Tirdzniecības nosaukums
Bioloģiskie Arborio rīsi
Preču zīme
ALCE NERO
Uzglabāšana
Pēc iepakojuma atvēršanas rīsus uzglabājiet stikla burkā, aizvērtā un vēsā, sausā vietā.
Izcelsmes valsts
Audzēts Pjemontas un Lombardijas reģionos.
Itālija / Itāļu produkts


Garofalo Radiatori 87 Pasta di Gragnano PGI 500 g
Gustus organiskā ekstra neapstrādāta olīveļļa - 500 ml
Falcone Cantucci pistāciju cepumi - 180 g
Garofalo Cannelloni - Pasta di Gragnano IGP 250 g


Atsauksmes
There are no reviews yet