Alce Nero Cappelli maigās penne rigate pastas ir izgatavotas no vēsturiskās Cappelli cieto kviešu šķirnes, kas datēta ar 1900. gadu sākumu. Šos kviešus selekcionēja Nazareno Strampelli eksperimentālajos laukos, ko piedāvāja Markīzs Cappelli. Cappelli kvieši tiek audzēti Itālijā, galvenokārt Fodžas un Bari provincēs. Milti tiek gatavoti ar ūdeni no Alpu Trentino.
Cappelli bioloģiskā pasta penne no cietajiem kviešiem, pateicoties tās rievotajai formai, labi notur mērci uz visas virsmas un ir piemērota dažādām gatavošanas metodēm.
Šīs pastas iepakojums ir izgatavots no papīra un nesatur plastmasu. Drukāšanai un noslēgšanai izmantotas tikai uz ūdens bāzes veidotas tintes un līmes, bez ķīmiskām sastāvdaļām. Iepakojums ir piemērots papīra savākšanai.


Garofalo Radiatori 87 Pasta di Gragnano PGI 500 g
Gustus organiskā ekstra neapstrādāta olīveļļa - 500 ml
Falcone Cantucci pistāciju cepumi - 180 g
Garofalo Cannelloni - Pasta di Gragnano IGP 250 g


Atsauksmes
There are no reviews yet