Garofalo tomātu mērce tiek gatavota no vislabākajiem Dienviditālijas garajiem tomātiem, kas tiek svaigi novākti, atbrīvoti no sēklām un mizoti, un pakļauti īpašai apstrādei. Gala rezultāts tiek iepakots spīdīgā stikla pudelē, kļūstot par mūsu pasātu. Tas viss, nodrošinot pilnīgu izsekojamību.
Garofalo tomātu mērcei ir salda un maiga garša, kas piešķir svaigumu un garšu jebkuram ēdienam: baltai gaļai, sarkanai gaļai vai jebkurai pastas mērcei, no ātrām receptēm līdz lēni sautētiem ēdieniem.


Garofalo Radiatori 87 Pasta di Gragnano PGI 500 g
Gustus organiskā ekstra neapstrādāta olīveļļa - 500 ml
Falcone Cantucci pistāciju cepumi - 180 g
Garofalo Cannelloni - Pasta di Gragnano IGP 250 g

Biruta Saar (verificēts lietotājs) –
Katariina Kuusk (verificēts lietotājs) –
Evelin (verificēts lietotājs) –