Garšas filozofija
Mēs ticam, ka pasta ir daļa no Itālijas kultūras. Tāpēc mēs cienām itāļu mīlestību pret labu ēdienu, lieliskām reģionālajām tradīcijām un izciliem mazo vietējo ražotāju produktiem. Lēna apstrāde, ekskluzīva metode, rada unikālu pastu, kas mūs atgriež pie amatniecības meistarības, kur katrai detaļai tiek pievērsta rūpīga uzmanība.
Rummo raupja pastas lapa
Šī pasta lieliski notur mērci, izceļot tās nevainojamo garšu un aromātu, pateicoties rustiskajai raupjai pastas lapai. Jūsu mērce ir pelnījusi lielisku pastu.
Neaizstājams baudījums. Sertificēts ar
Pateicoties ekskluzīvai lēnas apstrādes metodei un mūsu pastas meistaru rūpēm, Rummo pasta ir sertificēta par tās izturību pret vārīšanu un izmantotās cieto kviešu mannas kvalitāti. Rezultāts vienmēr ir al dente pasta ar saldo nogatavojušos kviešu smaržu.
Leģendārā kvalitāte, sertificēta kopš 1846. gada
Izvēlēta pasaules labāko šefpavāru.
Šķirošana
Pārbaudiet vietējās pašvaldības norādījumus
Papīrs (C/PAP 81) – Maisiņš – Papīra šķirošana
Plastmasa (PP 5) – Etiķete – Plastmasas šķirošana
Lietošana
Vārīšanas laiks: 11 minūtes
Pārdošanas nosaukums
Cieto kviešu mannas pasta
Preču zīme
RUMMO
Uzglabāšana
Uzglabāt vēsā, sausā vietā.
Izcelsmes valsts
Kviešu izcelsme: ES un ārpus ES* *(Itālija, Austrālija)
Ražots Itālijā | Kviešu audzēšanas valsts: ES un ārpus ES | Malšanas valsts: Itālija

Garofalo Radiatori 87 Pasta di Gragnano PGI 500 g
Gustus organiskā ekstra neapstrādāta olīveļļa - 500 ml
Falcone Cantucci pistāciju cepumi - 180 g
Garofalo Cannelloni - Pasta di Gragnano IGP 250 g



Biruta Saar (verificēts lietotājs) –
Andres Allikas (verificēts lietotājs) –